• FELCO 801 trsne škarje

Lahke in ergonomične škarje za hitro obrezovanje. Škarje FELCO 801 so izdelane za uporabo v številnih profesionalnih aktivnostih : vinogradništvo, sadjarstvo, trsnice, vzdrževanje parkov in vrtov.

Škarje FELCO 801 režejo čisto in precizno do debeline 30mm.. Škarje FELCO 801 so oblikovane in izdelane v Švici. Združujejo celovito znanje podjetja FELCO z najnovejšimi izsledki lastnega razvojnega

oddelka za električne škarje. 

ERGONOMIJA

Izvrstna vodljivost.  Zahvaljujoč svoji premišljeni obliki in pod kotom nameščeni rezalni glavi FELCO 801 omogočajo lahek dostop do vej, ki jih želite odrezati.

LAHEK IN VITEK OPRTNIK

Udoben oprtnik je podložen z mrežo (Air Mesh), ki omogoča lažje kroženje zraka in tako preprečuje znojenje. Njegova majhna teža in tesno prileganje telesu zagotavljata lahkotno givanje.

BATERIJA TRAJA CEL DAN

Polna baterija omogoča -odvisno od debeline in trdote vej- približno celodnevno obrezovanje. Po potrebi lahko preprosto dodamo še drugo baterijo.

OPTIMALNO ROKOVANJE

Dobra uravnoteženost in vrhunski materiali škarij FELCO 801 omogočajo udoben oprijem in prijetno uporabo, zardi njihove majhne teže pa zahtevajo manjši mišični napor rok in ramen.

HITROST

Ciklus rezanja je zelo hiter zahvaljujoč kombinaciji fine mehanike in tehnološko dovršenega motorja. Učinkovitost škarij smo še izboljšali s povišanjem št. vrtljajev motorja in ležajne matice.

Funkcija >>pol odprto<< privarčuje veliko časa pri rezanju tanjših vej.

KVALITETA REZA

Zahvaljujoč kvalitetno izdelani rezalni glavi iz najboljšega jekla FELCO 801 omogočajo čist in precizen rez brez poškodb na mestih rezannja.

Poseben premaz rezilu omogoča lžje drsenje in s tem manjšo porabo energije.

Precizen sistem nastavitve rezila in protirezila zagotavlja čisto in natančno obrezovanje skozi cel dan.

KVALITETA REZALNIH GLAV FELCO

Več kot milijon proizvedenih rezalnih glav letno in preko 30 milijonov škarij, izdelanih od ustanovitve podjetja leta 1945, priča o vrhunskem znanju FELCOvih mojstrov in obenem zagotavlja

perfektno kakovost reza. Visoko kakovost in kvaliteto priznavajo FELCU profesionalni uporabniki po celem svetu. Podjetje že vse od svoje ustanovitve deluje v Geneveys-sur-Coffrane v srcu

Watch Walley. FELCO je svetovno prepoznana blagovna znamka, ki slovi po kvaliteti, zanesljivosti in dolgi življenski dobi svojih orodij.
 
 Tehnični podatki
Podatki
Masa škarij745 g
Masa baterije (zkablom in vtičem)790 g
Masa kontrolne naprave z kablom545 g
Masa oprtnika920 g
Delovna moč polnilca100-240 V  /  50 - 60 Hz
Napetost baterije37 VDC
Moč ( Li-Po ) baterije2,5 Ah
Čas polnjenja2 uri
Dolžina škarij255 mm
Število vrtljajev motorja20.000 vrt/min

FELCO 801 trsne škarje

  • Proizvajalec: Felco
  • Šifra: 13044
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 1,717.52€
  • 1,450.00€